Projektmenedzsment

Meglepetések helyett.

Fő profilunk a komplex projektek menedzsmentje. Tanácsadóink jelentős szakmai tapasztalata és az arra építő megközelítésmódunk tesz minket alkalmassá akár milliárdos volumenű, jellemzően informatikai és/vagy műszaki jellegű projektek menedzsmentjére.

Cégünk neve egyben szemléletünket, megközelítésmódunkat is tükrözi: a projektet széltében-hosszában, egy kézben lefedő „end-to-end” projektmenedzsment szolgáltatást nyújtunk, mert tudjuk, hogy ez számos – sok esetben alul becsült – buktatótól óvja meg a projektjeinket, és hisszük, hogy ez ügyfeleink számára jelentős hozzáadott értéket képvisel.
Szakmai dimenzió

A teljes projektszkópot menedzseljük. Fókuszunkban mindig a teljes projekt célrendszere van. Egy kézben fogjuk össze a részprojekteket, összehangolva ezzel a részteljesítéseket.

Szervezeti dimenzió

A teljes projektszervezetet menedzseljük. A projekt szponzortól a megvalósításban résztvevő csapatokig, munkacsoportokig, alvállalkozókig, beszállítókig a teljes projektcsapattal, minden közreműködővel való kapcsolattartást lefedő projektmenedzsmentet állítunk fel, beleértve a szükséges adminisztrációt is.

Időbeli dimenzió

A teljes projektéletciklust menedzseljük. A projektötlettől, projektlehetőségtől a koncepció kialakításán, a versenyben való részvételen és/vagy versenyeztetésen át a megvalósításig, sőt azon is túl: az utókövetést és az esetleges kapcsolódó, követő projekt(ek) előkészítését, inkubálását is lefedő projektmenedzsment szolgáltatást nyújtunk.

Csapatban, közösen

Csapatban, szorosan együtt dolgozunk az ügyfél szakembereivel. Sikert csak közösen érhetünk el. A projekt műszaki szkópját ugyanis nem mi valósítjuk meg, hanem a mi koordinációnk mellett ők maguk és/vagy a bevont szállítók, alvállalkozók. Örömet okoz nekünk, ha részesei lehetünk ügyfeleink sikereinek.

Figyelünk a részletekre

EU-s finanszírozás? Közbeszerzés? Nem akadály.
Kulcsembereink több milliárd Ft értékű EU-s forrással megvalósuló projektet menedzseltek.

Miért külső projektmenedzsmenttel?

Sokkal könnyebb a rendelkezésre álló idő alatt a szükséges szakmai kompetenciával és tapasztalattal rendelkező erőforrás bevonása, mintha belső erőforrásokat kellene felszabadítani jelenlegi feladatkörükből, vagy új kollégákat kellene felvenni a piacról.

Egy megbízható partnerrel üzletileg stabil, célorientált kapcsolat alakítható ki. A munkatárs fókuszában ott van a munkakörébe tartozó összes feladat. A tanácsadó fókuszában csak és kizárólag a projekt sikere van, neki csak ez a feladata.

Könnyebb kialakítani a sikeres együttműködéshez szükséges bizalmi viszonyt egy szervezeti hierarchián kívüli szereplővel.

Miért velünk?

Mindig az ügyfél valódi igényeit fürkésszük és azokra reflektálunk. A konkrét igényhez keressük meg a legmegfelelőbb csapatot. Ezáltal az ügyfél testreszabott megoldást kap a konkrét problémájára, feladatára.

Csapatban dolgozunk. Hiszünk a személyes tapasztalatban és közreműködésben, valamint a segítő, támogató légkör erejében, mert tudjuk, hogy ezáltal tudunk a leghatékonyabban értéket teremteni.

Megrendelői és szállítói oldalon egyaránt képesek vagyunk helyt állni, tapasztalt tanácsadóink megfordultak már mindkét oldalon. Ezt komoly értéknek tartjuk, mivel a projektek során előálló konfliktushelyzetek jelentős része megelőzhető a másik fél szempontjainak megértése által.

Rólunk mondták

1-Projektmenedzsment-006-ajanlas-Zsamboki_Gabor

A külső akadályok miatt a legtöbben már feladták volna, de ez a csapat nagy nyomás alatt nyújtotta a legjobb teljesítményt. Nem tévesztették szem elől a célt és kihozták a szituációból a maximumot, amelynek eredményeként egy kiélezett helyzetben magas színvonalú termék jött létre. Nélkülük nem sikerült volna.

Zsámboki Gábor
elnökhelyettes, vezérigazgató, ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.

Bizalom

A tanácsadás bizalmi üzlet.

Ügyfeleinkhez lojálisak vagyunk.

Nem vállalunk el olyan munkát, amely valamely ügyfelünk érdekét sérti.

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk és visszahívjuk!