Rólunk

Magyar tulajdonú, független tanácsadócég vagyunk.
Ügyfeleink sikeréért dolgozunk. Őszintén, kreatívan, magas színvonalon.
Rólunk mondták

1-Projektmenedzsment-006-ajanlas-Zsamboki_Gabor

A külső akadályok miatt a legtöbben már feladták volna, de ez a csapat nagy nyomás alatt nyújtotta a legjobb teljesítményt. Nem tévesztették szem elől a célt és kihozták a szituációból a maximumot, amelynek eredményeként egy kiélezett helyzetben magas színvonalú termék jött létre. Nélkülük nem sikerült volna.

Zsámboki Gábor
elnökhelyettes, vezérigazgató, ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.

Missziónk

Minden cég életében előfordulnak olyan helyzetek, amikor a mindennapi rutinba nem illeszkedő, egyedi problémákat kell megoldaniuk. Hisszük, hogy ezek a leghatékonyabban független, külső tanácsadó bevonásával kezelhetőek. Ebben kívánunk ügyfeleinknek megbízható, lojális partnerei lenni.

Megközelítésmódunk

Mindig az ügyfél valódi igényeit fürkésszük és azokra reflektálunk. A konkrét igényhez keressük meg a legmegfelelőbb csapatot. Ezáltal az ügyfél testreszabott megoldást kap a konkrét problémájára, feladatára.

Együtt könnyebb

Csapatban dolgozunk, de elfogadjuk, sőt értéknek tartjuk, hogy a csapatot egyéniségek alkotják. Hiszünk a segítő, támogató légkör erejében mind a saját csapatunk, mind pedig az ügyfél munkatársaival való kapcsolat tekintetében. Mert tudjuk, hogy ezáltal tudunk a leghatékonyabban értéket teremteni.

Ügyfeleink és partnereink

ANY Security Printing, Doctusoft, Carussel, GP Business Associates, Mortoff