Vezetési és IT tanácsadás

Független szemmel.

Ha a menedzsment a szervezeten belüli érdekcsoportoktól mentes partnert keres döntései előkészítéséhez…
ha a megoldandó feladat a mindennapi munka során szükségestől eltérő látásmódot igényel…
ha a szervezeten belül senki nem vállalja fel a probléma megoldását, vagy épp ellenkezőleg: gyanúsan sokan gondolják magukat kompetensnek…
ha a projekt során speciális kompetenciára van szükség…
vagy ha egyszerűen nincs meg a szükséges szakértői kapacitás…

… akkor Önnek független tanácsadóra van szüksége.
Vezetési tanácsadás

Szervezeten kívüli szereplőként a problémák megoldását gyakran hátráltató érdekek befolyása nélkül támogatjuk ügyfeleink menedzsmentjét a szintjüknek megfelelő döntések előkészítésében. Legyen szó stratégiai tanácsadásról,
termék- és szolgáltatásfejlesztésről, folyamatszabályozásról, különféle eszközök, szoftverek és/vagy szállítók kiválasztásról, tanácsadóink hatékonyan képesek segíteni.

IT tanácsadás

Az informatikai projektek sikere nem csak a fejlesztőkön múlik. A fejlesztést megalapozó, támogató és ellenőrző tevékenységekkel támogatjuk ügyfeleinket a projektcéloknak történő megfelelés biztosításában. Főbb szolgáltatásaink: üzleti elemzés, követelményspecifikáció készítése, folyamat- és termékminőségbiztosítás.

A lényegre fókuszálunk

Hisszük, hogy a nem mindennapi helyzetek független látásmódot igényelnek. Tanácsadóként a mindennapi munka szempontjai helyett kizárólag az ügyfél tényleges problémáira fókuszálhatunk. Mi csak ezek megoldásában vagyunk érdekeltek.

Nem rettenünk vissza a kihívásoktól

Külső szereplőként a szervezeti keretek nem tartanak minket vissza a kihívások felvállalásától, sőt, ezek lételemünket jelentik. Minden helyzetben az optimális megoldásra törekszünk, még akkor is, ha az olykor szokatlan lépéseket igényel.

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk és visszahívjuk!